Eerste verjaardag baby!

Als mama in spé lees je veel over wat je te wachten staat als de baby er eenmaal is. Zo zeggen ze ook dat alle clichés waar zijn. Je krijgt er zoveel voor terug en als je kind blij is dan ben ik dat ook zijn hier voorbeelden van. Maar een ander bekend cliché is de tijd gaat zo snel! Voor je het weet is daar de eerste verjaardag van je baby en is je kindje alweer 1 jaar! Hoera!! een volgende mijlpaal is bereikt! Reden voor een feestje. Je kan het zo groots maken als je zelf wil. Hieronder een aantal thema’s ter inspiratie.

Eerste verjaardag baby thema’s:

Wild one

Je kindje wordt 1 jaar en niks in huis is meer veilig. Ze kruipen door de woonkamer of lopen misschien zelf al wel. Ze gaan de wereld ontdekken en als een echte WILD ONE op avontuur. Je kan hierbij denken aan een jungle of Safari thema.

Sweet one

Je zal zeker al vaker gehoord hebben ooh wat is hij of zij schattig. En helemaal met die twee leuke kleine tandjes. Ze zijn zo lief de kleine kindjes en hoe toepasselijk is dan ook een SWEET ONE verjaardagsfeestje.

You are my sunshine ~ Regenboog

Alle kindjes houden van verschillende kleuren. Je kindje is het zonnetje in huis en hoe leuk kan je dit thema aankleden met een kleurrijke regenboog. Maak een mooie boog van kleurrijke ballonnen of varriëer met verschillende kleuren op de taart. Op de site van myhappybirthdaywishes vind je leuke taart inspiraties.

De eerste verjaardag is niet alleen voor je baby een bijzonder moment maar ook voor jou als ouder. Vier het daarom op de manier wat bij jullie past. Je kan het zo gek niet bedenken maar ook klein en intiem kan heel speciaal zijn. Alvast een hele leuke dag gewenst!